Osa 4.   Iltapäivä

Tähän alkuun suuret anteeksiannot sillä tämä tulee aika pitkän tauon jälkeen. Inspiraatiota ei ole ollut ja olen ollut muualla netissä. Vielä kerran anteeksi. Osan teksti on varmaan aika huonoa. Haluaisin hyvää ja huonoa palautetta. Eikun lukemaan osaa!

 

On jo pari tuntia siitä kun näin ensikertaa Capun Forestin tallilla. Siitä asti olen harjaillut ja rapsutellut Capua. Äiti ja isä sanoivat että huomenna voisin ratsastaa. Olisin halunnut ratsastaa jo tänään. Laitoin harjat takaisin harjalaatikkoon ja lähdin viemään Capua laitumelle. Capu oli aivan innoissaan sillä pääsisi laitumelle. Otin riimun pois ja katsoin tyytyväisen Capun iloista pukittamista. Lähdin kävelemään kotia kohti.

 

Kotona:

Avasin kotini oven ja kävelin sisään. Ruoka tuoksui erittäin hyvältä. Kävin ylhäällä pikaisesti suihkussa ja vaihdoin puhtaat vaatteet päälleni. Kävelin rappuset rauhassa alas ja menin keittiöön syömään. Söin aika rivakasti kuten yleensäkin. Laitoin lautasen tiskikoneeseen ja laitoin maidon jääkaappiin. Kaadoin Flippenille hiukan koiranruokaa ja lähdin yläkertaan. Istahdin sängylleni ja otin esiin uusimman Pichi Pichi Pitchin ja aloin lukea sitä. En ollut lukenut sitä kovinkaan paljoa.

Noin 20 minuuttia myöhemmin:

-Ellen! Ala pikkuhiljaa yrittää nukkua! Äitini huusi alakerrasta. –Joo ihan kohta, minä mutisin.

Irrottauduin kirjasta ja laitoin pyjaman päälle ja menin pesemään hampaita. Hampaita pestessäni mietin koko päivää. Capua… uutta tallia… …ja poikaa jonka tapasin. Nick on hänen nimensä, jos oikein muistan. Pesin kasvoni ja heittäydyin sängylleni, jos saisin unenpäästä kiinni. Mutta ajatukseni ohjautuivat parhaaseen ystävääni Jennaan. En ollut pitänyt häneen yhteyttä kuten olin luvannut hänelle. Pitäisi soittaa hänelle huomenna. Haukottelin suuresti ja aloin nukkua ja näin painajaista…

 

 

Anteeksi anteeksi anteeksi. Olen hirveän pahoillani, että osan tuleminen kesti yli neljä kuukautta( Onko siitä niin paljon aikaa??) Kiinnostusta ei ole ollut, mutta olen ollut vuodatuksessa lukemassa mm. Muitten sims tarinoita. Toivoisin ,että nyt kaikki jotka lukevat tätä tai ovat lukeneet tätä niin kommenttoisivat tätä. Anteeksi vielä ,mutta kommenttoikaa nyt!